Onderwerpen

donderdag 29 november 2012

Gezellig pakketje


Gemiddeld 1x per maand bestel ik online wat leuks voor mezelf en/of de kinderen. Ik word heel vrolijk van de pakketjes die ik dan binnenkrijg en samen met Tijn en Nora open maak. Tijn staat vaak al te springen als de bel gaat en er een pakketje afgeleverd wordt. Ik bestel bij allerlei verschillende webshops... er is zoveel prachtigs te vinden! En ik vind het ook gewoon leuk om support te geven aan deze enthousiaste -vaak kleine zelfstandige- ondernemers.

Deze keer een bestelling van Buiten de Lijntjes. Ik heb een vrolijke DIY Word Banner besteld, waarmee je steeds weer nieuwe zinnen kunt blijven samenstellen, voor elke gelegenheid een andere tekst. Ook kocht ik een setje vlaggen-mallen, waarmee je van restjes papier gemakkelijk vlaggetjes kunt maken, wat gezellig rood/wit touw om alle decemberpakketjes leuk mee in te pakken en fluor stickers, gewoon voor de heb... Alles was ook nog eens prachtig verpakt, echt een cadeautje!

zondag 25 november 2012

Lekker thuis


Afgelopen weekend genoten we van de rust, ons huis en elkaar. Heerlijk. Tijn leerde Nora 'lopen', op deze foto lijkt het bijna of ze aan het dansen zijn... Mooi koppel toch?

donderdag 15 november 2012

Bofkont

Nou, ik val de laatste tijd goed in de prijzen bij 101 woonideeën! Ik schreef al eerder een stukje over de make-over van de woon- en slaapkamer die we wonnen. Morgen valt de uitgave met onze metamorfose -als het goed is- in de brievenbus bij abonnees, erg spannend vind ik dat. Vandaag kreeg ik onverwachts een pakketje via 101 en bleek ik koffieservies 'WithMilk' van Doiy gewonnen te hebben. Een fijne verrassing!

maandag 12 november 2012

Vreemde vogels

We hebben vreemde vogels in huis. Elke dag komt er eentje bij! Ik bestelde online Ingela kaarten, maar in plaats daarvan kreeg ik deze 2D-puzzels. Ook leuk en ook van Ingela. 

Tijn en ik zetten er elke dag één in elkaar. Het pakketje kwam met twaalf grappige figuren, dus de komende tijd zullen nog meer van deze kleurrijke types ons huis betreden. 

De sterke man brak al gauw zijn arm tijdens het gewichtheffen, maar gelukkig is deze op professionele wijze (door Tijn) weer gezet met washi tape. De sterke man laat zich niet kennen en gaat gewoon door met zijn work-out!donderdag 1 november 2012

November'12 - Quote

Elke eerste dag van de maand wil ik een mooie quote plaatsen, zodat we die maand goed kunnen beginnen! Soort van peptalk. Haha. Ik heb veel leuke quotes verzameld op mijn Pinterest pagina: pinterest.com/mariekie/words, dus mocht je nog op zoek zijn naar wat inspirerende woorden, dan weet je waar je moet zijn.

Voor vandaag een quote die heel goed bij mij past; ik ben altijd druk bezig (vooral in mijn hoofd) en doe de dingen graag zo perfect mogelijk, daar haal ik voldoening uit. Daarom ben ik vaak nogal lang met iets bezig. Maar zoals ze hier in Brabant zeggen: "Goed werk heeft tijd nodig", dat vind ik dus ook! En helaas, perfectionisme is moeilijk af te leren. Bovendien is het zo erg niet om het rustig aan te doen, pas dan kun je echt genieten van de mooie dingen in je leven.

Bron: www.pinterest.com